wtorek, 31 maja 2016

KONKURS Z PATRONATAMI KSIĄŻKOWIRU

Mamy dla was kolejny konkurs z naszymi patronatami. I tym razem jest o co powalczyć, więc zachęcamy do wzięcia udziału!

Regulamin:

1. Organizatorem konkursu są recenzentki Naszego Książkowiru, a sponsorem jest Wydawnictwo Muza, Wydawnictwo Videograf oraz Wydawnictwo Akapit Press.
2. Niniejszy konkurs trwa od 18.05.2016 do 31.05.2016 br. do północy. Zgłoszenia, które zostaną nadesłane po wyznaczonym terminie, nie będą brane pod uwagę.
3. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone do 7 dni po zakończeniu konkursu. 
4. Zasady udziału:
a) Każdy komentarz musi zawierać: nick pod jakim obserwuje bloga, link do udostępnionego banerka (możecie udostępniać na własnych profilach na portalach społecznościowych typu fejsbuk czy instagram) oraz odpowiedź na zadanie konkursowe.
b) Zwycięzca zostanie wybrany przez recenzentki.
c) Po wyłonieniu zwycięzcy, czekamy 2 dni na adres kontaktowy, który należy wysłać na e-mail: nasz.ksiazkowir@onet.pl. Jeśli zwycięzca nie odezwie się w ustalonym terminie, nagroda przepada na rzecz innej osoby. 
d) Każdy uczestnik powinien mieszkać na terenie Polski - jednocześnie jest to zgoda na przetwarzanie danych osobowych w celu wysyłki książek. 
e) W konkursie mogą brać udział osoby, które posiadają bloga oraz osoby, które bloga nie posiadają, jednak w zgłoszeniach anonimowych prosimy o podanie imienia i nazwiska.
f) Prosimy o dodanie banerka konkursowego podanego powyżej na swojego bloga/fanpage'a/profil.
g) Będzie nam miło, jeśli dodacie nas do obserwowanych, G+, polubicie fanpejdż Nasz Książkowir na fejsbuku, naszego twittera, snapa: bookshelfie oraz znajdziecie nas na innych portalach społecznościowych (zakładka na blogu po prawej stronie), a także polubicie fanpejdż wydawnictwa MG.
h) Mamy miesiąc czasu na wysyłkę nagród - jeśli po tym czasie nie dotrą, prosimy o kontakt. 
i) Zastrzegamy sobie prawo do zmiany regulaminu.

Zadanie:
Napiszcie, jaki tytuł nadalibyście własnej biografii?


Odpowiadajcie według schematu:
Nick:
Baner udostępniam: [link]
Odpowiedź:

31 komentarzy:

  1. Nick: Katarzyna Iwańczak
    Baner udostępniam: https://www.facebook.com/katarzyna.iwanczak.92
    Odpowiedź: "Życie na dwa psy i książki"

    OdpowiedzUsuń
  2. Nick: Czytanie Naszym Życiem
    Baner udostępniam: https://plus.google.com/u/0/109067957366975070615/posts
    Odpowiedź: "Jak być sobą i nie oszaleć, czyli zwariowane melodie mojego życia"

    OdpowiedzUsuń
  3. Nick: Joanna Zieleniecka
    Baner udostepniam:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=790901817678546&id=100002762040202
    Odpowiedź: Jak być szczęśliwym i nie zwariować. Opowieść niepoprawnej optymistki.

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako Lena Janowska
    Baner: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011233216084
    Odpowiedź: "Szczęście za dwa grosze"- czyli jak być szczęśliwą nie będąc piękną, bogatą i młodą:-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nick: izabela81
    Baner udostępniam: http://sza-terazczytam.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź: "Za młodu ognista, na starość zgryźliwa, ale zawsze tak samo kochliwa"

    OdpowiedzUsuń
  6. Nick: Małgorzata R
    Baner udostępniam: [link] https://www.facebook.com/malgorzata.rolla0/posts/10207479545200635?pnref=story
    Odpowiedź: Żyj albo giń

    OdpowiedzUsuń
  7. Odpowiadajcie według schematu:
    Nick: Corvus Lupus
    Baner udostępniam: http://welcome--in--hogwarts.blogspot.com
    Odpowiedź: Jak interpretować sarkazm - o osobie, która tego nadużywa

    OdpowiedzUsuń
  8. Życzę powodzenia graczom!

    OdpowiedzUsuń
  9. Nick: Meg Sheti
    Baner: www.bookeaterreality.blogspot.com
    Odpowiedź: "Kontrakt na życie - nigdy więcej"
    :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Nick: Monika Wasiluk
    Baner udostępniam:https://plus.google.com/111444245888882702372/posts/Xbv7HKDQXbv
    Odpowiedź: "Jak żyć z blondynką i .....przeżyć"

    OdpowiedzUsuń
  11. Nick: Katarzyna Kwiatkowska
    Udostępniam: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1010141595737612&id=100002253437923
    Odpowiedź: "Jak wychować dziecko i znaleźć czas na czytanie" ;-)

    OdpowiedzUsuń
  12. Nick: Dagmara Janik
    Baner udostępniam:
    Odpowiedź: " Ale to już było"
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  13. Nick: Megami R.
    Baner udostępniam: https://plus.google.com/117774752459485523095/posts/DUARafM81Tv
    Odpowiedź: "Zatrzaśnięte drzwi, czyli opowieść o tym, jak weszłam oknem".
    Nawet mam pomysł na kolejną biografię (podejrzewam, że za 20-30 lat moje życie będzie równie interesujące, jeśli nie bardziej!): "Panienka z okienka" ;)

    Obserwuję bloga, lubię też na fb jako: Magdalena Robert
    Pozostawiam też maila: magdalena.robert@o2.pl
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń


  14. Nick: Joanna R.
    Baner udostępniam: na fb: https://www.facebook.com/sharer.php?u=http://naszksiazkowir.blogspot.com/2016/05/konkurs-z-patronatami-ksiazkowiru.html?spref%3Dfb&t=Nasz+Ksi%C4%85%C5%BCkowir:+KONKURS+Z+PATRONATAMI+KSI%C4%84%C5%BBKOWIRU
    Odpowiedź: Jedno życie.
    Mail: jo7@spoko.pl
    Fb: Joasia Rutkowska
    ;-)))

    OdpowiedzUsuń
  15. Nick: Maria De
    Baner udostępniam: https://www.facebook.com/naszksiazkowir/posts/998927533529990
    Odpowiedź: (Życiowy) Misz-masz

    OdpowiedzUsuń
  16. Nick: terencjo
    Baner: https://plus.google.com/u/0/103417037864262208183/posts
    Odp: Marionetka w rękach Boga

    OdpowiedzUsuń
  17. Nick: Patusia Sobka
    Baner: https://plus.google.com/100757794442505385825/posts/bwJtxZnDqxB
    Odpowiedź: 'Czuję w sobie dzikie zwierzę... Chyba to leniwiec'
    Mail: patisob33@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  18. Nick: Rosti367
    Baner: http://rosti367-recenzje.blogspot.com/2016/04/konkurs-organizowany-przez-ksiazkowir.html
    Mail: aniar991@gmail.com

    "Serce zamknięte na kłódkę" - o tym jak odnalazłam klucz

    OdpowiedzUsuń
  19. Nick: Karolina Klekowska
    Baner udostępniam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=269221633431223&id=100010301640377
    Odpowiedź: "Kręte, dzikie ścieżki"

    OdpowiedzUsuń
  20. Nick: Edyta Chmura
    Baner udostępniam: https://www.facebook.com/edyta.chmura.12/posts/482490028615873
    Odpowiedź: "Ginąc w tłumie" - w moim życiu jest tyle zwyczajności, braku spontaniczności i poukładania, że chyba nic mnie nie wyróżnia. Zresztą nigdy nie lubiłam się wychylać z szeregu. Wole ginąć w tłumie, być anonimowa i obserwować z ukrycia :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Nick: Psim zaprzęgiem przez życie - Daria i Krzysztof Nowakowscy
    Baner udostępniam: https://web.facebook.com/daria.nowa/posts/1203351369676201?pnref=story
    Odpowiedź: "Psim zaprzęgiem przez życie"
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Nick: magi18
    Baner udostępniam: https://plus.google.com/109443195806607439941/posts/M3TqCX4nQkA
    Odpowiedź: "Zagubiona" (gdyż taka się czuję przez większość swojego życia).

    OdpowiedzUsuń
  23. Nick: Paulet
    Baner udostępniam: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1106648762715163&id=100001101492053
    Odpowiedź: "Nie jest w porządku, ale się uśmiecham. Historia dziewczyny, która po prostu chciała być szczęśliwa."

    OdpowiedzUsuń
  24. Zgłaszam się :)
    Obserwuję jako: Book Monster
    mail: k.mac-dolek@o2.pl
    Baner: https://plus.google.com/115542350695872930298/posts/Vr5kqcN4cke
    Odpowiedź: "Prawdziwi przyjaciele są jak pośladki - czyli 101 sposobów na zawarcie znajomości"

    OdpowiedzUsuń
  25. Nick: Gab riela
    Baner udostępniam: http://gabrysiekrecenzuje.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź: "Na wariackich papierach - historia pewnej optymistki"
    gabolek000@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  26. Nick: Ewelina Wiśniewska
    Banner https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1053268691409924&id=100001804096582

    Odp.

    " 50 twarzy książkoholika - wersja rozszerzona"

    OdpowiedzUsuń
  27. Nick :Elżbieta Bieniek
    Udostępniam baner : https://web.facebook.com/elcia.bieniek?__nodl
    Odpowiedź : Moje życie w skrócie.

    OdpowiedzUsuń
  28. Nick: Anna Pawęzka
    Baner udostepnian: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=610400699125020&id=100004652868741

    Odpowiedź: Wszystkie odcienie węgla. Moja śląska historia.

    OdpowiedzUsuń
  29. Nick: Maria Kasperczak
    Baner: https://www.facebook.com/primabalerinkaMK/
    Odpowiedź: "Nie ma nic gorszego niż spełniające się marzenia"
    mail: kasperczak.m@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  30. Nick: Ola Nowak
    Baner: https://plus.google.com/u/0/102473361087120050250/posts/a2SfRYHQRRU?pid=6290955844954179314&oid=102473361087120050250
    Mail: olkaa575@gmail.com
    Odpowiedź: "Ścigana przez śmierć" - o tym jak wysunęłam się na prowadzenie

    OdpowiedzUsuń